miercuri, 13 noiembrie 2013

„Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur”.

Aceasta postare a mea o sa atraga multe susoteli si ocheade la colt de strada pentru ca sunt multi care se regasesc in aceste randuri.

Falsitatea oamenilor

Falsitatea este un pacat ce ii bantuie pe multi, ii duce a naibii de jos, si este practicata de unii din pura placere si cred ca au invins,ca au castigat ceva dar sunt vazuti cu foarte mare dispret de ceilalti care odata le-au stat alaturi.
Oameni fara valoare care mereu cred ca prin minciuni si siretlicuri ajung in varf…..dar din pacate imbatranesc singuri fara un prieten apropiat si fara ca cineva sa le deschida usa.
Daca nu imi convine ceva la cineva, ii spun pur si simplu, de ce sa o dau dupa colt? Vad cum in lume sunt doar oameni falsi, care fata in fata se pupa-n fund, iar cand sunt cu alte persoane barfesc aceeasi gaura a persoanei.
Multora le e rusine sa isi arate propria fata, si o schimba in nenumarate feluri. Isi modifica tenul in photoshop, isi arata alta personalitate pe facebook, doar scriu SMS-uri inteligente pentru ca nu pot sa scoata acelasi lucru pe gura, fara sa fie inscenat dinainte. In scris o ard numai cu "draga" si "frumoaso", in timp ce in viata reala nu indraznesc sa iti arunce un amarat de salut pe strada, privesc totul de sus, nu isi dau seama in ce gunoi irecuperabil traiesc.
Nu putem sa ne dam seama cum in fata unora suntem niste nimicuri, iar in fata altora suntem cei mai importanti, cum unii ne respecta iar altii ne scuipa la colt de strada.
In ziua de azi sunt copii care nu isi mai respecta parintii ca nu le-au cumparat un Galaxy s4 sau un Iphone 5…..deci ce pretentii sa mai avem de la oamenii cu care ne intalnim.
In timp de criza se vand pe nimic si ne-ar da de mancare la sobolani in perioada apocalipsei..
Instinctul de turma a ramas la fel,sunteti aceleasi oi ca si ieri in cautarea unui nou oier.
Cand cine iti spune ca ai gresit ,nu te mai duci inainte,te opresti. Nu iti spune cu inima rea ,sa te schimbi ca asa vrea el ,incearca sa te diferentieze de celelate oi si macar o data in viata sa fi unic…..dar daca esti facut din acelasi aluat continui si participi la toate mizeriile pe care aparent le detestai.

Exista o vorba mare: „Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu