miercuri, 13 noiembrie 2013

Prietenii... falsi, adevarati sau pe interes

Daca ar fii sa impartasesc tot ceea ce cred despre prieteni, nu mi-ar ajunge o saptamana. Pentru mine, prietenii sunt de 3 feluri:
-prieteni falsi
-prieteni pe interes
-prieteni adevarat

*Prietenii falsi sunt acei oameni care in fata iti spun "esti de treaba, hai sa mai iesim si alta data", dar pe la spate zic "este foarte enervant/a, sa nu-l/o anuntam daca iesim undeva".* Prietenii pe interes sunt acele persoane care isi petrec timpul cu tine numai pentru ca ai bani si ei pot profita de lucrul asta.
* Prietenii adevarati sunt cei mai importanti, dar si cel mai greu de gasit. Sunt acele persoane care atunci cand suferi tu, sufera si ei alaturi de tine, atunci cand plangi tu, ei plang cu tine si iti sterg lacrimile de pe fata. Sunt acele persoane care mereu iti intind o mana de ajutor indiferent daca esti sus sau jos, daca iti este bine sau rau sau daca esti fericit sau deprimat. Sunt acele persoane care iti ofera fara sa ii ceri, care te intreaba "esti bine?" chiar daca nu ii spui nimic. Sunt cei care iti pot aduce zambetul pe buze chiar si in cele mai intunecate momente. Daca ai astfel de prieteni, apreciaza-i si orice ai face nu te indeparta de ei. Petrece cat mai mult timp alaturi de ei, pentru ca, in viata, un prieten este mai important decat orice altcineva sau altceva.

Voi care va considerati prietenii mei..... in care categorie va incadrati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu