miercuri, 4 decembrie 2013

Dragostea la distanta



Se spune ca marile iubiri nu se uita niciodata. Iar uneori chestia asta e  adevarata! Si cand  iubim intens, cu toata fiinta, cu tot sufletul, unele persoane ne raman pentru totdeauna acolo undeva,  intr-un colt al inimii rezevat numai lor pentru totdeauna. Iubirea cuprinde toate sentimentele din lume.  Gelozie, bucurie, tristete, fericire, dezamagire, dor, amagire, simpatie, mila, si multe alte  sentimente pe care le simti treptat sau in amestec . Fluturasi in stomac, nopti nedormite, clipe pe care nu ai vrea sa le mai traiesti vreodata, zambete, clipiri, priviri, atingeri pe care nu ai vrea sa le uiti niciodata.  Lucruri rele si bune. LUCRURI. Cum se poate ca niste lucruri simple sa formeze o forta atat de mare, e un mister. Iubirea este ceva unic.  Este un joc unic periculos, care merge jucat DOAR in doi. Cand jocul e jucat doar de o singura persoana iubirea se transforma in SUFERINTA. Iar atunci te intrebi: Oare merita sa lupti pentru persoana iubita? Merita sa astepti luni, ani dupa cineva?  Merita sa ierti totul doar pentru ca iubesti mai mult decat credeai o persoana?
Atunci cand iubesti nu tii cont de piedici, de defecte nici de lucrurile rele. Ma intreb, cati oameni mai lupta in ziua de azi pentru iubirea adevarata ? Cati  oameni indraznesc să se ridice si sa spuna : ”Eu lupt pentru ceva. Lupt pentru iubire. Lupt pentru ceea ce cred! Lupt pentru ceea ce simt! ”
E mai simplu si ma comod  ca atunci cand nu merge cu o persoana, sa incerci cu o alta…si tot asa. Dar atunci unde e invingerea? Unde e lupta?  Unde e aventura? Daca iubesti pe cineva, astepti si zece ani dupa acea persoana. Daca iubesti pe cineva esti in stare sa renuti la tine, la eul tau in favoarea celui de langa tine. Lasi fricile, desconsiderarile si indoielile acasa si LUPTI. Iar daca nu lupti inseamna ca nu iubesti cu adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu